Plita vitroceramica incorporabila Samsung C61R2AAST

Pret de referinta: 899 RON: [button size=”normal” type=”danger” value=”VERIFICA PRET SPECIAL ” href=”http://profitshare.ro/l/788530″]

In acest articol vreau sa vorbim despre o plita incorporabila. Diferenta majora este ca aceasta este vitroceramica, de ultima generatie, cu multa electronica pe ea.

Plita vitroceramica incorporabila Samsung C61R2AAST are o greutate de aproximativ 8 kilograme si dimensiunile de 4 x 55.2 x 48.2, pentru ca are atasata si o rama din inox dimensiunea de incorporare a acesteia este de 56 x 49.

Plita incorporabila Samsung C61R2AAST

Aceasta plita se alimenteaza electric are patru arzatoare, iar aprinderea acesteia se face tot electric.

functia child lock ajuta la siguranta copiilor nesupravegheati,are patru arzatoare, led-ul permite afisarea aprinderii plitei, rama din inox si o greutate de aproximativ 8 kilograme,iar panoul de control este pozitionat frontal

Panoul de control este asezat frontal, butoanele sunt de tip touch, ceea ce inseamna ca la o simpla apasare pe buton aceasta se aprinde, ceea ce o demonstreaza si ledul incorporat. Si pentru ca aprinderea se face foarte usor aceasta are incorporata si functia Child Lock pentru siguranta copiilor, mai ales in momentele cand acestia nu sunt supravegheati.

Plita Samsung C61R2AAST este de culoare neagra, iar ceramica ii permite o curatare fara prea mult efort si fara folosirea produselor speciale de curatat, aceasta nu se zgarie foarte usor, iar petele nu devin dificile.

Pareri Pro si Contra

Este una dintre cele mai interesante plite, cu design modern, multe functii digitale, insa acestea se pot intoarce asupra noastra. In timp nu stiu cat de ok se vor comporta aceste leduri, butoanele cu touch pot face mai mult rau decat bine, in unele cazuri. Totusi, conteaza foarte mult cum avem grija de lucrurile personale.

[button size=”large” type=”danger” value=”Apasa aici pentru mai multe detalii si specificatii” href=”http://profitshare.ro/l/788530″]

Distribuie articolul pe:
TwitterFacebookGoogle+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *